Zar je morao baš taj?

Navijači Chelseaja razočarani odabirom broja Morate

Navijači Chelseaja ne mogu nikako biti zadovoljni odabirom broja kojeg će Alvaro Morata na leđima nositi u dresu njihovog kluba.

Prije dva dana tim sa Stamford Bridge stadiona objavio je da je postignut dogovor oko dolaska Morate iz Real Madrida, a cifra će iznositi između 80 i 85 miliona eura. 

Ipak, navijači su postali depresivni nakon što su saznali da će on na leđima nositi broj devet, barem tako prenose engleski mediji. Šta je loše u tom broju? Pa, ništa osim činjenice da su ga prethodnih godina nosili Fernando Torres, Mateja Kežman, Hernand Crespo, Franco di Santo i Radamel Falcao, skupo plaćeni napadači koji nisu ništa posebno pokazali na Stamford Bridgeu. 

Ipak, engleski mediji za sada samo nagađaju da će Morata uzeti 'devetku', a navijači se nadaju da to ipak neće biti istina. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.