Novo pojačanje Građana

Danilo: Veoma sam sretan što sam u Cityju

Brazilski defanzivac Danilo poručio je da nije mogao odbiti šansu da igra pod trenerskom palicom Pepa Guardiole.

On je danas stigao u City za cifru od 30 miliona eura plus pet miliona bonusa, a nakon potpisa istakao je da je veoma sretan što je u Cityju.

"Veoma sam, veoma, sretan što sam se priključio Manchester Cityju. Bilo je interesa i drugih klubova, ali moja ambicija je uvijek bila da igram za Pepa Guardiolu. Čim sam čuo za interes, odmah sam htio da postanem igrač Cityja. Jedva čekam da počne sezona i da upoznam nove saigrače", rekao je Danilo.

Podsjetimo da je ovaj fudbaler u Real stigao prije dvije godine iz Porta za 30 miliona eura, ali se u Kraljevskom timu nije izborio za mjesto u timu pored Carvajala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.