Zvanično: Danilo potpisao za Manchester City

Stiže iz Real Madrida

Zvanično: Danilo potpisao za Manchester City

Novi fudbaler Manchester Cityja danas je zvanično postao brazilski internacionalac Danilo. 

Danilo je jučer napustio kamp Real Madrida i otputovao kako bi obavio ljekarski pregled u Manchester Cityju, a nakon što je isti uspješno prošao, danas je zvanično postao novi fudbaler tima sa Etihada. 

Kako je navedeno, Danilo se Manchester Cityju obavezao na petogodišnju vjernost, a zanimljivo, prvi nastup za novi klub bi mogao imati upravo protiv Real Madrida. Građani i Madriđani u srijedu u Los Angelesu igraju prijateljsku utakmicu u okviru priprema za novu sezonu. 

U prošloj sezoni Danilo je odigrao 25 utakmica za Real Madrid jer je na desnom beku prednost imao Dani Carvajal. Ranije se povezivao i sa Juventusom, ali torinski klub nije uspio u konačnici da ga angažuje. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Real Madrid su ovog ljeta još napustili Pepe, James Rodriguez i Alvaro Morata. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi