Počinje ispočetka

Igrao za Dortmund i Bayern, a sada potpisuje za Cibaliju

Za Cibaliju će u novoj sezoni nastupati i jedan fudbaler koji je u prošlosti bio član Borussije Dortmund, Bayern Munchena i Stuttgarta.

Istina, riječ je o omladinskim selekcijama pomenutih njemačkih velikana, ali se 21-godišnji Lukas Čuljak svakako može pohvaliti dobrim iskustvom iako je još uvijek veoma mlad fudbaler.

Čuljak je najduže bio u Stuttgartu, u kojem je proveo četiri godine, a onda je godinu dana bio u Karlsruheu, te po dvije u Bayernu i Borussiji, koju je napustio kao 17-godišnjak.

Ovaj fudbaler je kasnije nastupao u Škotskoj, a početkom godine je bio na probi u Vojvodini ali nije došlo do potpisivanja ugovora, da bi sada odlučio početi ispočetka iz Cibalije.

Za Čuljaka su nekada govorili da je vrlo talentovan, a sada ostaje da se vidi hoće li pokazati šta zna nakon što je posljednjih godinu dana bio bez kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.