Dva na Mojoj TV, jedan na BHRT-u

Tri meča 2. kola Premijer lige BiH u direktnim prenosima

Ovog vikenda na rasporedu je šest mečeva 2. kola Premijer lige BiH.

Svakako da se dva najveća derbija igraju u Mostaru gdje se sastaju Zrinjski i Široki Brijeg, te u Zenici gdje će Čelik u duelu starih rivala dočekati Sarajevo. 

U subotu su na rasporedu četiri utakmice, od kojih će mečevi između Zrinjskog i Širokog i Mladosti i Željezničara biti u direktnom prenosu i to na BHRT-u, odnosno na Mojoj TV. Susret Zrinjskog i Širokog počinje od 20.00 sati, dok će Mladost i Željezničar na teren od 17.30 sati. Osim toga na teren će Vitez i Krupa, odnosno Sloboda i Radnik i to od 17.30, odnosno 19.30 sati.  

Dan kasnije gledatelji pored malih ekrana bit će u prilici da pogledaju meč na Mojoj TV i to duel između Čelika i Sarajeva. Ovaj meč počinje od 19.30 sati. Osim tog meča, na teren će istog dana i ekipe GOŠK-a i Borca. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

UTAKMICA PRENOS
Zrinjski - Široki Brijeg BHRT
Čelik- Sarajevo Moja TV
Mladost DK - Željezničar Moja TV

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.