Došlo je vrijeme za rastanak

Bajić se oglasio na Instagramu, navijači mu poželjeli sreću

Po svemu sudeći, bh. napadač Riad Bajić broji posljednje dane u Konyasporu.

Naš reprezentativac je u ovom turskom klubu proveo dvije sjajne godine i sve su prilike da će uskoro napustiti Konyu i potpisati za Udinese, čemu svjedoči i posljednja fotografija koju je objavio na Instagramu.

Bajić, koji nije previše aktivan na društvenim mrežama, objavio je fotografiju sa jedne od svojih utakmica na kojoj se vidi kako pozdravlja navijače, a u komentarima se već može pročitati na desetine komentara kojim se fanovi Konyaspora opraštaju od našeg napadača.

Navijači Konyaspora su putem komentara poželjeli Bajiću sve najbolje u nastavku karijere uz nadu da će se jednog dana vratiti u njihov klub.

Riad Bajić bi uskoro trebao potpisati ugovor sa Udineseom a Konyaspor će prodajom zaraditi između 5 i 5,5 miliona eura. 

Bitno je istaći da Bajić na Instagramu odnedavno prati i zvanični profil Udinesea, a to je nakon Željezničara i Konyaspora tek treći klub koji prati na ovoj društvenoj mreži. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.