"Nema šanse da Bajića prodamo za tri miliona eura"

Konyaspor se oglasio o navodima turskih medija

"Nema šanse da Bajića prodamo za tri miliona eura"

Midhat Šljivak

Ekipa Konyaspora odbacio je sve navode o prodaji bh. fudbalera Riada Bajića.

Turski mediji svakodnevno pišu o odlasku Bajića, a navodno je 23-godišnji napadač prvi na listi za transfer. Konyaspor bi ga, prema turskim medijima, prodao za svega tri miliona eura.

Međutim, klub se oglasio i potpredsjednik kluba Ahmet Baydar tvrdi da nema govora o prodaji Bajića.

"Vijesti koje su objavljene su potpuna laž. Nema šanse da bismo ga prodali za tri miliona eura, što je cifra o kojoj pišu mediji. Nismo ga željeli prodati ni za mnogo veće ponude koje su nam došle", rekao je Ahmet Baydar.

Bajić se ovog ljeta povezivao s mnogobrojnim ekipama. Fenerbahče je odavno u redu za dovođenje bh. fudbalera, a također su interes pokazali Trabzonspor, Borussia (M), Hannover i Anderlecht.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ugovor Bajića s Konyasporom veže do ljeta 2020. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi