Objavio fotografiju na Instagramu

Suarez se na emotivan način oprostio od Neymara

Urugvajski napadač Luis Suarez oprostio se danas od Neymara.

Brazilac je obavio ljekarske preglede danas u Portu i vjerovatno će od sutra i zvanično postati novi fudbaler PSG-a. Suarez je objavio fotografiju na Instagramu uz opis:

"Moj prijatelju, želim ti sve najbolje u budućnosti. Također, hvala ti na podršci, na svemu što sam naučio s tobom i za vrijeme koje smo proveli zajedno. Ostani takav i nikada se nemoj promijeniti, volim te mlađi brate", napisa je Suarez.

Podsjetimo, njih dvojica su skupa igrali od 2014. godine kada je Suarez prešao iz Liverpoola u Barcelonu, a Neymar bi već sutra trebao biti zvanično predstavljen u novom klubu. Prije Suareza, s Neymarom se preko društvenih mreža oprostio i Messi. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.