Oproštajna poruka dječaka za Neymara: Žao mi je što odlaziš

Poruka budućeg kapitena

Oproštajna poruka dječaka za Neymara: Žao mi je što odlaziš

Eldar Ganibegović
Teme:

Barcelonina buduća zvijezda Xavi Simons poslao je oproštajnu poruku Neymaru preko instagrama.

Xavi Simons je jedan od najvećih talenata u Barceloninoj akademiji i mnogi smatraju kako če ovaj dječak u budućnosti biti novi kapiten ekipe sa Nou Campa.

U srijedu oko podne, 13-godišnji dječak je poslao emotivnu poruku Neymaru preko svog instagram profila, kada je već bilo poznato da će 25-godišnjak napustiti Barcelonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dječak je objavio video na kojem se nalazi zajedno sa Neymarom i drugim dječacima, dok je ispod videa napisao sljedeću poruku: "Sanjao sam da zajedno s tobom zaigram u prvom timu Barcelone. Žao mi je što odlaziš. Želim ti mnogo sreće u budućoj karijeri i hvala ti za vrijeme koje si proveo u našem klubu". 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi