Kapiten Sloge iz Siminog Hana uoči starta prvenstva

Kostić: Pobjedom želimo otvoriti sezonu

Emir Dindić

Kapiten Sloge iz Siminog Hana Ivan Kostić smatra da je njegova ekipa favorit u utakmici protiv Metalleghe u prvom kolu Prve lige Federacije BiH.

"Odradili smo kvalitetne pripreme. Spremni smo i na fizičkom i taktičkom planu i mislim da svaki igrač otprilike zna šta nam je cilj u ovoj sezoni", rekao je Kostić i dodao: 

"U nedjelju nam dolazi Metalleghe. Uz sav respekt prema protivniku, smatram da trebamo da otpočnemo pobjednički niz koji bi nas vodio do ulaska u Premijer ligu". 

On se zahvalio prvom čovjeku kluba koji je obezbijedio maksimalne uslove za pripreme.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Moram se zahvaliti predsjedniku kuba Azmiru Husiću i sportskom direktoru Almiru Husiću koji su nam u ovih mjesec dana obezbijedili da imamo sve što nam treba", rekao je Kostić. 

Duel između Sloge i Metalleghea na rasporedu je u nedjelju od 17:30 sati. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.