Foto: EPA

Fudbaler Monaca u društvu Leroyja Sanea

Mbappe slikom na Twitteru otkrio novi klub?

Monaco je u petak savladao Toulouse u prvoj utakmici nove sezone Lige 1 rezultatom 3:2, ali je navijače ove ekipe zabrinula povreda Kyliana Mbappea koji je igru napustio u 75. minuti ove utakmice. Navijače Monaca je, međutim, zabrinula i fotografija koju je jučer Mbappe postavio na svoj Twitter.

Naime, 18-godišnji francuski napadač se nalazi na meti velikog broja evropskih velikana. Manchester City i Real Madrid se izdvajaju kao najozbiljniji kandidati za realizovanje Mbappeovog transfera, a sam Mbappe je fotografijom na Twitteru "dodao ulje na vatru" špekulacijama o napuštanju Monaca i prelasku u Manchester City.

Naime, na fotografiji koja je obradovala navijače Cityja i zabrinula navijače Monaca može se vidjeti Mbappe u društvu fudbalera Cityja, Leroyja Sanea. Napadač Monaca je fotografiju postavio uz opis: "Drago mi je da sam te upoznao brate", a ona je momentalno izazvala euforiju među navijačima Građana, koji već neko vrijeme očekuju vijesti o mogućem Mbappeovom transferu, a njegovo druženje sa Saneom može predstavljati "znak" da je fudbaler Monaca blizu potpisa za City.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Mbappe trenutno boravi u Manchesteru gdje učestvuje u promotivnoj kampanji Nike-a, a da li je došlo do nekih kontakata između njega i Manchester Cityja nije poznato.

Podsjetimo, već odavno se špekuliše o dolasku Mbappea na Etihad, a navodno bi njegov transfer Građane mogao stajati i do 160 miliona funti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.