Foto: EPA

Tvrdi španski Don Balon

Bale priznao Modriću da nije sretan u Realu

Glasine o mogućem odlasku Garetha Balea iz Real Madrida ne stišavaju se u španskoj javnosti. 

Iako je agent ovog velškog fudbalera priče o odlasku opisao kao "smiješne i glupe", španski Don Balon je objavio kako je Bale putem WhatsApp poruke rekao Luki Modriću da nije sretan u Realu i da želi otići. 

Sasvim je jasno da Bale nije zadovoljan onim što je pokazao u Real Madridu, jer su očekivanja navijača bila daleko veća kada je 2013. godine na Santiago Bernabeu stigao iz Tottenhama.

U posljednjih nekoliko godina najviše interesa za dovođenje Balea je pokazao Manchester United, a među zainteresovanim klubovima još se spominje PSG.

Bale je zbog povrede u prošloj sezoni biše bio van terena nego u igri. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.