Lucas Vazquez napušta Real Madrid?

Odlazi na Otok?

Lucas Vazquez napušta Real Madrid?

E. Ganibegović

Rafael Benitez želi da u redove svoje ekipe dovede igrača Real Madrida Lucasa Vazqueza.

Newcastle se ove sezone vratio u englesku Premier ligu i sada rade na pojačanjima kako bi se što duže zadržali u najjačem rangu.

Šef Newcastlea Benitez je izrazio želju za dovođenjem igrača, kojeg je nekada trenirao, dok je još bio glavni trener Real Madrida, Lucasa Vazqueza.

Lucas Vazquez je za prvi tim Real Madrida debitovao upravo kada je na klupi bio Rafael Benitez. Sada šef Newcastlea smatra da može da Vazqueza dovede u svoju ekipu.

Newcastle je u svoje redove ovog ljeta doveo Christiana Atsua, Javija Manquilla, Jacoba Murphyja, Floriana Lejeuna i Mikela Merina tako da bi Vazquez bio njihovo šesto pojačanje u slučaju prelaska.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi