U Milanu se nadaju Ibri

Conti: Ibrahimović bi nam bio od pomoći

E. Škorić

Andrea Conti, jedno od brojnih pojačanja Milana, izrazio je želju da na San Siro dođe i Zlatan Ibrahimović.

Ibrahimović je bio izuzetno uspješan u Milanu, a ovog ljeta je napustio Manchester United i kao slobodan igrač još uvijek čeka na novi klub. Bilo je glasina da bi mogao ponovo obući crveno-crni dres.

"Zlatan je sjajan igrač, osvojio je sve i definitivno bi nam bio od velike pomoći", kazao je Conti, koji je u redove Milana stigao iz Atalante.

U međuvremenu, menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho nagovještava mogući povratak Ibre, mada je to zaista teško očekivati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Možda će ostati kod nas. Nije dobio ugovor, ali još uvijek je blizu Manchestera. Činjenica da igramo Superkup je na neki način i njegova zasluga":

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.