Novi enterijer stadiona

Spektakularan izgled novih svlačionica Cityja

Eldar Ganibegović

Manchester City ovog ljeta nije marljivo radio samo na pojačanjima. Oni su također poradili i na svome stadionu, kako bi u tome bili u vrhu sa velikanima.

Novi vlasnici Cityja odavno su željeli poboljšati objekte, koji su ostali još od izvorno poznatog Manchester City Stadiuma. Već je svima poznato kako je ime promijenjeno u Etihad i to je očigledno bio samo početak rekonstrukcije cijelog stadiona.

Nova svlačionica je nevjerovatna i spektakularna. Rađena je prema inspiraciji na Star Wars, a također je urađen i Tunnel Club za prstalice Cityja.

Ljudi iz plavog dijela Manchestera su jednostavno htjeli da poboljšaju unutrašnji dio u skladu sa drugim velikim evropskim klubovima. Tako su nam sada otkrili elegantan, savremeni dizajn oko stadiona, uključujući zrcalni tunel i kompletnu obnovu područja ispod kolodvora Colin Bell.

Također su uveli Tunnel Club, koji će omogućavati navijačima uživanje u punom VIP iskustvu za 7.500 funti godišnje. 

Nadogradili su i svoju medicinsku tehnologiju, uključujući uvođenje novih hidroterapijskih bazena za oporavak igrača poslije utakmice.

Sada šef Cityja Pep Guardiola i ostali u klubu mogu maksimalno uživati u sljedećoj sezoni, budući da je njihov stadion Etihad doživio fenomenalnu obnovu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.