Potpisali četverogodišnje ugovore

RK Konjuh potpisao ugovore sa trojicom mladih rukometaša

D. Rakanović

Rukometni klub Konjuh iz Živinica danas je potpisao profesionalne ugovore sa trojicom mladih igrača koji su ponikli u omladinskim kategorijama ovog kluba. 

Ugovore na četiri godine potpisali su desno krilo Filip Filipović, pivot Ismar Begić i srednji bek Nadir Kudić. 

"U narednih nekoliko dana potpisati ćemo ugovore sa još nekoliko mladih igrača i time dati šansu domaćim momcima za dokazivanje u seniorskom rukometu", ističu iz RK Konjuh. 

Podsjetimo, rukometaši Konjuha već desetak dana se pripremaju za predstojeću sezonu u kojoj će nastupati u Premijer ligi i Challenge Cupu.  

U pauzi između dvije sezone Konjuh su pojačali Semir Memić i Enes Delić, a na mjesto trenera je došao Žikica Milosavljević. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.