Lindelof nije sretan

Unitedov 'buntovnik' se skriva u skupocjenom Mercedesu

Edmir Škorić

Iako je za 31 milion funti došao u Manchester United, nije zaigrao u prvoj premierligaškoj sezoni.

Victor Lindelof je u United stigao iz Benfice kao perspektivni stoper, ali mlada zvijezda morala je presjediti na tribinam,a trijumf Uniteda nad West Hamom (4:0) na otvaranju nove premierligaške sezone.

Naravno, Lindelof nije sretan zbog odluke Josea Mourinha, a mediji u Engleskoj pišu da je isti tretman na početku imao i Armenac Henrikh Mkhitaryan, kojeg je Mou "mučio" tako što ga je svako malo slao na klupu.

Lindelof je debi za United imao protiv Real Madrida u meču Superkupa Evrope, no očigledno nije zadovoljio, pa su protiv West Hama stoperski tandem činili Jones i Bailly.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na trening se Lindelof nakon meča s West Hamom dovezao u skupocjenom Mercedesu, ali s kapuljačom na glavi. Očigledno ne želi biti primjećen i čini se kao da teško prihvata činjenicu da Mourinhu nije toliko bitan.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.