"Milioner je, ali škrt"

Prostitutka se sveti zvijezdi Manchester Cityja

O. Lekić

Fudbaler Manchester Cityja Raheem Sterling našao se u ozbiljnim problemima nakon što je spavao sa prostitutkom u Los Angelesu.

Englez je za vrijeme turneje Manchester Cityja u SAD-u prevario suprugu Paige i proveo noć sa 30-godišnjom djevojkom, čije ime nije poznato, no ni slutio nije da će to isplivati u javnosti i narušiti mu ugled. 

Sterlingova "djevojka za jednu noć" je sa cijelom pričom izašla u javnost. Najprije je izjavila kako je arogantan i nepristojan, da bi potom otkrila da za seksualnu uslugu koju mu je pružila nije dobila dogovoreni iznos. 

Navodno, Sterling joj je na recepciji hotela u Los Angelesu ostvario 2000 dolara, umjesto dogovorenih 4000.

"On je milioner, ali je škrt", rekla je britanskim tabloidima. 

Sterlingu ovo nije prva afera. Sadašnu suprugu je prije dvije godine prevario s Playboyevom zečicom Tabby Brown. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.