Igrač Cityja imao "okršaj" s rampom na parkingu

Sterling u problemima

Igrač Cityja imao "okršaj" s rampom na parkingu

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja danas su se vratili iz Abu Dhabija gdje su boravili prethodnih nekoliko dana.

Pep Guardiola zajedno sa čelnicima kluba odlučio je da nakon meča sa Monacom u Ligi prvaka njegov tim otputuje u Abu Dhabi gdje će trenirati za naredni meč. Zbog finala engleskog kupa City je bio slobodan ovog vikenda pa je španski stručnjak odlučio da "pobjegne" od kišnog vremena u Manchesteru.

Igrači Cityja danas su se vratili u Manchester gdje su odmah po dolasku odradili jedan trening. U centru pažnje bio je Raheem Sterling koji je zadnjih napustio trening centar. On je morao ostati još skoro sat vremena jer se pokvarila rampa na parkingu.

Sterling je pokušao na sve načine da popravi ovu rampu, ali je na kraju morao sačekati pomoć. Naravno, nekoliko sati kasnije slike okršaja Sterlinga i rampe pojavile su se u engleskim medijima.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi