Foto: EPA

Grupa B donosi duel PSG-a i Bayern Munchena

Bayern uputio poruku Neymaru nakon izvlačenja grupa LP

Jučer su u Nyonu izvučene grupe za predstojeće izdanje Lige prvaka, a voljom žrijeba dobili smo nekoliko zaista jakih grupa i zanimljivih duela.

Mnogi evropski velikani će već u grupnoj fazi Lige prvaka međusobno odmjeriti snage. Grupa D donosi okršaj Juventusa i Barcelone, dok veliku pažnju privlači i susret Reala i Borussije Dortmund u grupi H. 

Jedan od duela kojeg svi željno iščekuju je i onaj između bavarskog giganta Bayern Munchena i Paris Saint-Germaina.

Predvođen Neymarom kojeg su Parižani "oteli" Barci, PSG za sada djeluje impresivno, međutim u Bayernu se raduju okršaju s bogatim francuskim klubom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Bavarci su na zvaničnom Twitter profili odlučili uputiti Neymaru poruku odmah nakon izvlačenja grupa. Uz Neymarov GIF, iz Bayerna su samo kratko poručili: "Vidimo se uskoro Neymar."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.