Zasjenila mnoge zvijezde

Na meču stoljeća LeBronova žena očarala dekolteom

O. Lekić

Supruga legendarnog američkog košarkaša LeBrona Jamesa, Savannah Brinson, očarala je svojim izgledom na "meču stoljeća". 

Savannah se u društvu Jamesa pojavila na meču između Conora McGregora i Floyda Mayweathera, a svojim izgledom uspjela je u potpunosti zasjeniti brojne zvijezde koje su također bile prisutne na spektaklu u Las Vegasu. 

Ona je u prvi plan istaknula svoje grudi, što nije promaklo brojnim fotografima u Areni, a na društvenim mrežama mogao se zapaziti i pregršt pozitivnih komentara na njezin atraktivan izgled. 

U javnosti je malo poznato kako su Savannah i LeBron zajedno još od srednjoškolskih dana, a vjenčali su se tek 2013. godine. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.