Foto: Screenshot

Brazilac u društvu Lewisa Hamiltona pratio NBA finale

Neymar ostao bez teksta nakon LeBronovog zakucavanja

Na utakmicama NBA lige se, po običaju, u publici mogu vidjeti mnogobrojne poznate ličnosti. Pa je tako i fudbaler Barcelone, Neymar, iskoristio slobodno vrijeme kako bi prisustvovao drugoj utakmici finala NBA lige između Golden Statea i Clevelanda.

Neymar je, ovaj put, bio u društvu legendarnog vozača Formule 1 Lewisa Hamiltona, a pred početak utakmice, njihv dvojica su se družila i sa poznatim igračem američkog fudbala Odellom Beckhamom Juniorom.

Svi pristuni su mogli, posebno u prvom poluvremenu, u Oracle Areni uživati u fantastičnoj košarci. Warriorse su predvodili sjajni Curry i Durant, dok je u redovima Clevelanda najbolji bio LeBron James. Jamesova ekipa je, ipak, na kraju ubjedljivo poražena, ali je Neymar ostao impresioniran jednim njegovim zakucavanjem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi