Problemi za oca bh. igrača

Bešiću određen jednomjesečni pritvor

Endin Čaušević

Otac bh. reprezentativca Muhameda Bešića, Meho, uhapšen je prošle sedmice nakon pucnjave koja se desila mjestu Falešići u blizini Srebrenika.

U pucnjavi je ranjen otac bh. igrača koji je završio u bolnici, ali povrede nisu bile opasne po život, pa je brzo napustio bolnicu. Ipak, incident se nastavio kada je Meho izjavio da ga je nekoliko dana kasnije automobilom udario Samir Suljanović s kojim je i počeo ovaj sukob.

Ipak, nakon istrage u petak je policija uhapsila Mehu Bešića, a na osnovu prijedloga Kantonalnog tužilaštva u Tuzli, Općinski sud u Gradaču odredio je jednomjesečni pritvor ocu fudbalera Evertona.

Također, nakon pomenute pucnjave uhapšen je i Suljanović koji je dobio isto jednomjesečni pritvor zbog pokušaja ubistva . Istina ovog događaja još uvijek nije poznata jer obje strane imaju suprotne priče. Nakon istrage više informacija bi trebalo biti poznato.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.