Nastavlja se Premijer liga

Četiri meča 7. kola Premijer lige BiH u TV prijenosu

Utakmicama 7. kola nakon reprezentativne pauze nastavlja se Premijer liga Bosne i Hercegovine.

Tri meča bit će odigrana u subotu, a isto toliko u nedjelju. Kada su u pitanju tv prijenosi, gledatelji Moje TV i BHT-a moći će da prate četiri utakmice. 

U subotu će gledatelji Moje TV u direktnom prijenosu pratiti duele iz Sarajeva i Mostara, odnosno mečeve Sarajeva i Viteza te Zrinjskog i Čelika. Kada je u pitanju nedjeljni program, gledatelji će na Mojoj TV gledati meč između Radnika i Željezničara, dok ćemo na BHT-u imati priliku gledati meč između Širokog Brijega i Borca. 

Subotnji duel između Sarajeva i Viteza počinje od 16.30 sati, dok će Zrinjski i Čelik na teren od 19.30 sati. Istog dana u istom terminu kao i meč u Mostaru počet će utakmica u Tuzli između Slobode i GOŠK-a. Kada je u pitanju raspored mečeva za nedjelju, Krupa i Mladost će na teren od 16.00 sati, a pola sata kasnije na teren će Radnik i Željezničar. U večernjem terminu, tačnije od 20.00 sati na teren će Široki Brijeg i Borac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

UTAKMICA PRENOS
Sarajevo-Vitez  16.30
Zrinjski-Čelik 19.30
Radnik-Željezničar  16.30
Široki Brijeg-Borac  20.00

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.