Pred gostovanje Radniku

Adžem: Naše ambicije u Bijeljini su osvajanje bodova

Samir Mlaćo

Nakon dva prijateljska meča, nogometaši Željezničara u nedjelju će u okviru 7. kola  BH Telecom Premijer lige BiH u goste Radniku iz Bijeljine.

Plavi baš i nisu uvjerljivi u novoj sezoni, ali se ipak nalaze na trećem mjestu sa samo dva boda zaostatka za vodećim Zrinjskim.

U Bijeljini će nastupati oslabljeni neigranjem Siniše Stevanovića i Daniela Graovca, ali ipak vjeruju u nove bodove.

"Mi idemo Radniku koji je startovao tako-tako u prvestvu. Kući su jako nezgodni, pobjeđuju, dok u gostima gube. Iskoristili smo ovu pauzu kako bismo se što bolje spremili za tu utakmicu, naše ambicije su da osvojimo bodove u Bijeljini i učinit ćemo sve da tako bude", kazao je Adžem.

"Imamo problema sa povredama, dva igrača neće konkurisati zbog kartona, dok su ostali spremni", dodao je trener Plavih sa Grbavice

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.