Četiri meča 7. kola Premijer lige BiH u TV prijenosu

Nastavlja se Premijer liga

Četiri meča 7. kola Premijer lige BiH u TV prijenosu

Utakmicama 7. kola nakon reprezentativne pauze nastavlja se Premijer liga Bosne i Hercegovine.

Tri meča bit će odigrana u subotu, a isto toliko u nedjelju. Kada su u pitanju tv prijenosi, gledatelji Moje TV i BHT-a moći će da prate četiri utakmice. 

U subotu će gledatelji Moje TV u direktnom prijenosu pratiti duele iz Sarajeva i Mostara, odnosno mečeve Sarajeva i Viteza te Zrinjskog i Čelika. Kada je u pitanju nedjeljni program, gledatelji će na Mojoj TV gledati meč između Radnika i Željezničara, dok ćemo na BHT-u imati priliku gledati meč između Širokog Brijega i Borca. 

Subotnji duel između Sarajeva i Viteza počinje od 16.30 sati, dok će Zrinjski i Čelik na teren od 19.30 sati. Istog dana u istom terminu kao i meč u Mostaru počet će utakmica u Tuzli između Slobode i GOŠK-a. Kada je u pitanju raspored mečeva za nedjelju, Krupa i Mladost će na teren od 16.00 sati, a pola sata kasnije na teren će Radnik i Željezničar. U večernjem terminu, tačnije od 20.00 sati na teren će Široki Brijeg i Borac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

UTAKMICA PRENOS
Sarajevo-Vitez  16.30
Zrinjski-Čelik 19.30
Radnik-Željezničar  16.30
Široki Brijeg-Borac  20.00

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi