Željo na Radnik bez Graovca i Stevanovića

Problemi za zadnju liniju Plavih

Željo na Radnik bez Graovca i Stevanovića

Samir Mlaćo

Nogometaši Željezničara reprezentativnu pauzu iskoristili su za odigravanje dvije prijateljske utakmice.

 Plavi su prvo poraženi od niželigaša Borca iz Jelaha, dok su u nedjelju u Vitezu savladali NK Vitez sa minimalnih 1:0. Strijelac jedinog pogotka bio je Dženan Zajmović.

Već u nedjelju tim sa Grbavice će u goste Radniku iz Bijeljine. Željo i Radnik se dobro poznaju, a problem za Admira Adžema će svakako biti neigranje Daniela Graovca i Siniše Stevanovića. Graovac je protiv Širokog Brijega (0:0), zaradio isključenje, a Stevanović dobio svoj treći žuti karton ove sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tako će Admir Adžem imati problem sa sastavljanjem zadnje linije. Na mjestu Graovca trebao bi zaigrati Kemal Osmanković koji je zbog povrede propustio meč sa Širokim Brijegom, dok nije poznato ko će zauzeti poziciju Stevanovića.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi