Stoper Sloge za SportSport.ba pred nedeljni susret

Kojić: Uz maksimalnu koncetraciju do pozitivnog rezultata

Emir Dindić

Jedan od pouzdanijih fudbalera u ekipi Sloge iz Simin Hana je svakako stameni stoper Jovo Kojić. Fudbaler koji vodi velike bitke sa protivničkim napadačima je važna karika u timu Darka Vojvodića. 

Jovo Kojić za SportSport.ba se osvrnuo na prethodnu utakmicu sa ekipom Bratstva, a također podijelio je i očekivanja od nedjeljnog duela gdje ekipa Sloge gostuje u Tešnju.

"Očekuje nas utakmica protiv ekipe Toška, koja će biti izuzetno teška. Eventualnim osvajanjem tri boda u Tešnju vratili bih se na početak, odnosno borbu za prvo mjesto. Jednom borbenom predstavom i zalaganjem uz maksimalnu koncentraciju, ne sumnjam da možemo ostvariti pozitivan rezultat. Jako dobro smo trenirali ove sedmice, i mislim da uz maksimalno zalaganje uspjećemo da ostavimo naš cilj u nedeljnoj utakmici", zaključio je Kojić. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjetimo utakmica 6. kola Prve lige FBiH između TOŠK-a  i Sloge iz Simin Hana na rasporedu je u nedjelju sa početkom od 16:30 h.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.