Priključio se Gosto

Mostar SG Staklorad nastavio pripreme

Nakon deset dana odmora, igrači Mostar SG Staklorada danas su započeli pripreme za drugu fazu UEFA futsal kupa i početak sezone u domaćem šampionatu. 

Treneru Mirsadu Fazlinoviću odazvali su se svi igrači izuzev Saše Babića koji je odsutan zbog obaveza u reprezentaciji Hrvatske. 

Fazlinović je zadovoljan formom igrača koji su danas trenirali.

"Odmor im je nakon ljetnih priprema i preliminarne faze dobro došao. Došli su svi dobro raspoloženi i u dobrom fizičkom stanju. Rad nastavljamo u narednim danima", izjavio je Fazlinović.

Treninzi će se tokom sedam narednih dana odvijati u Mostaru, a nakon toga slijedi odlazak na Vlašić gdje će tim provesti deset dana i odigrati dvije prijateljske utakmice. 

Prvi protivnik je Split Tommy, a ime drugog bit će poznato u narednim danima.

Vrijedi spomenuti da se treninzima priključio Samir Gosto koji bi u narednim danima trebao potpisati ugovor.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.