Mostar SG pobjednik grupe E UEFA Futsal Cupa

Bh. prvak osvojio preliminarnu grupu

Mostar SG pobjednik grupe E UEFA Futsal Cupa

Večeras je u dvorani Mithad Hujdur Hujka, momčad malonogometnog prvaka Bosne i Hercegovine, Mostar SG Staklorad, na sjajan način okončala turnir kojemu je bila domaćin, turnir grupe E preliminarne faze UEFA Futsal Cupa, te se kao prvoplasirana ekipa plasirala u sljede. 

Pokazalo se kako je samo turski Belediyespor bio donekle ozbiljna prijetnja u krčenju puta ka idućoj fazi. Albanski prvak Flamurtari je već nakon poluvremena gubio sa 0:7, dok konačnih 0:12 govori više od bilo kakvog komentara o stvarima koje su se odvijale na terenu.

De Souza, Kahvedžić, Aladžić, Vešić i Hrkać, te Bošković nemilice su trpali gol Albanaca, a rezultat je vrlo lako mogao biti i dosta veći u korist našeg prvaka. 


Bilo kako bilo, ova faza je uspješno, možda i lakše od očekivanog, a vrlo skoro, našeg prvaka čekaju puno ozbiljniji protivnici na turniru u Rumuniji, o čemu će sportsport.ba također izvještavati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi