Odbojkaši Borca bolji od Majevice

D. Rakanović

Odbojkaši Borca proteklog vikenda igrali su dvije kontrolne utakmice protiv Majevice iz Lopara, glavnim favoritom za osvajanje šampionske titule u Prvoj ligi Republike Srpske i plasman u Premijer ligu BiH

Dogovorom klubova, obje utakmice igrale su se u četiri seta: prvi tim Borca trijumfovao je u prvoj rezultatom 4:0, dok je u drugoj kombinovani tim crveno-plavih poražen rezultatom 3:1.

"Ovo je bio prvi u nizu pripremnih mečeva za predstojeću takmičarsku sezonu, s obzirom na to da narednog vikenda putujemo u Zagreb na tradicionalni memorijalni turnir "Zagrebački odbojkaški velikani". Zadovoljni smo trenutnim stanjem fizičke i tehničko - taktičke pripremljenosti i želimo sreću našim momcima u narednom periodu. Zahvaljujemo se OK "Majevica" na gostoprimstvu i želimo im uspješnu sezonu", naveli su iz OK Borac. 

U petak, 15. septembra, odbojkaši Borca kreću prema Zagrebu, gdje će učestvovati na tradicionalnom turniru Zagrebački odbojkaški velikani. Pored Borca i domaće Mladosti, zagrebačkoj publici predstaviće se Murska Sobota (Slovenija) i Posojilnica (Austrija).

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.