OK Borac gostuje OK Mladost

Druga utakmica play-offa

OK Borac gostuje OK Mladost

D. Vejo

Odbojkaši banjalučkog Borca ovog vikenda će gostovati ekipi Mladosti u Brčkom, u sklopu revanš utakmice play-offa Premijer lige BiH.

Mišo Marjanović i njegovi izabranici poraženi su u prvom susretu u banjalučkom hramu sporta rezultatom 0:3, pa će tako priliku da stignu do egala tražiti u predstojećem meču.

Banjalučani u Brčko putuju sa podmlađenim sastavom, jer kako kažu svoj cilj su ostvarili, a to je opstanak u eliti i naredne sezone.

Crveno-plave je nakon susreta u Banjaluci zbog privatnih obaveza napustio Marko Kljajić koji je bio neizostavna karika banjalučkog sastava tokom predhodnih nekoliko sezona što predstavlja veliki nedostatak za tim iz grada na Vrbasu.

Meč između lidera na tabeli ekipe Mladosti i Borca igra se u subotu u Brčkom.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi