Foto: EPA

Kraljevi slavili sa 10:0

Vaterpolo rezultat u duelu Reala i Apoela

Midhat Šljivak

Pravu katastrofu doživjeli su omladinci kiparskog Apoela u duelu 1. kola Lige prvaka protiv Real Madrida. Kraljevi su ih pobijedili s nevjerovatnih 10:0.

Apoel je 18 minuta izdržao da ne primi gol. Real je promašio nekoliko velikih šansi, da bi u 18.minuti konačno došli do vodstva. Pogodio je Gomez za prednost od 1:0, a isti igrač je sedam minuta kasnije povećao prednost na 2:0.

Adri je u 32. minuti povećao prednost na 3:0, da bi zatim Bareza i Gomez u 41. i 43. minuti s penala pogađali za uvjerljivih 5:0 na poluvremenu.

Nisu mladi fudbaleri Reala stali ni u nastavku već su do vrha napunili mrežu protivnika.

Tri gola u nastavku postigao je rezervista Pedro, koji je ušao na poluvremenu, a pogađali su još Zabarte i Blanco za konačnih i uvjerljivih 10:0.

Omladinska Liga prvaka, 1. kolo:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Real Madrid - Apoel 10:0

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.