Foto: EPA

Menadžer Cityja impresioniran

Pep: U mom timu igra jedan od najboljih ikad

M. Šljivak

Pep Guardiola je s Manchester Cityjem krenuo odlično u novu sezonu.

Građani će, prema svemu viđenom, biti jedan od glavnih kandidata za titulu prvaka u Engleskoj, a i u Ligi prvaka ovaj tim cilja visoko.

Guardiola je pokazao da je prošla sezona bila samo upoznavanje s mogućnostima ekipe i da će u novoj sezoni sve izgledati mnogo bolje.

Španac je ponovo okupio vrhunski tim. Na terenu blistaju svi, a posebno je Pepa oduševio Belgijanac Kevin De Bruyne. Tvrdi da je on jedan od najboljih kojeg je ikad gledao.

"Kevin je jedan od najboljih igrača koje sam u životu vidio. On može apsolutno sve. Vrhunski je igrač i drago mi je što je baš on član mog tima", istakao je Pep Guardiola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Belgijski fudbaler se u pet odigranih utakmica ove sezone nije upisivao u strijelce. Ipak, upisao je tri asistencije, ali bez njega očigledno Guardiola ne može zamisliti svoj tim.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.