Foto: EPA

United želi Nainggolana

Mourinho ne odustaje: Poslao skauta na Olimpico

Edmir Škorić

Skauti Manchester Unieda boravili su u Rimu na meču Rome i Atletica.

Roma je remizirala protiv Atletica u meču grupne faze Lige prvaka, a s tribina je duel posmatrao zvanični skaut Manchester Uniteda.

Njega je na Olimpico poslao sam Jose Mourinho, koji je tražio izvještaj o Nainggolanu. 

United se odavno zanima za Nainggolana i ne planira tek tako odustati, iako je igrač u više navrata kazao da mu je namjera ostati u Romi. I sam italijanski klub planira da zadrži Belgijanca, no novac kojeg United može da ponudi mogao bi sve promijeniti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nedavno je Radja potpisao novi ugovor s Romom (do 2021. op.a), što bi značilo da će ga Englezi morati isprazniti kasu ukoliko namjeravaju da u narednih godinu dana potpišu sjajnog veznjaka, koji je u subotu postigao jedan od tri gola za Romu protiv Verone. Preostala dva postigao je Edin Džeko.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.