Nisu sretni što je potrošen novac na njega

Navijači Liverpoola bijesni nakon poteza Oxlade-Chamberlaina

Fudbaleri Liverpoola eliminisani su večeras iz engleskog Liga kupa i to nakon poraza kod Leicester Cityja rezultatom 2:0. 

Njemački stručnjak na klupi Redsa Jurgen Klopp izveo je na ovom susretu kombinovani sastav, ali i njegov kolega s klube Leicester Cityja Craig Shakespeare također je kombinovao pa u timu nije bilo igrača poput Vardyja, Mahreza, Muse, Iheanacha, Hutha, Schmeichela i drugih. 

Ipak, i takad Leicester je uspio da produži agoniju Liverpoola bez pobjede i sada ekipa Jurgena Kloppa već četiri vezana meča nema trijumf, od čega su doživjeli dva poraza. 

Navijači Redsa su sve nezadovoljniji i javno to govore, a sada Kloppu zamjeraju na dovođenju nekadašnjeg veznjaka Arsenala Alexa Oxlade-Chamberlaina koji igra veoma slabo od dolaska u novi klub. 

Najbolji pokazatelj njegovih loših izadanja je jedan pas koji možete vidjeti u videu prilogu, a koji je ostao u pamćenju navijačima Liverpoola nakon večerašnjeg susreta. 

Potražite više informacija na temu Premier league:



Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.