Nakon sjajne partije protiv Malage

Zaza demantovao svađu sa trenerom i poručio da je sretan

Sinoć niko nije bio sretniji od navijača Valencije i Simonea Zaze. Šišmiši konačno igraju onako kako njihovi navijači žele, a proradio je i italijanski napadač.

Cijenu svega platila je Malaga koja je na Mestalli izgubila sa visokih 5:0, a Zaza je na tom susretu postigao čak tri pogotka. 

Nakon meča on je demantovao navode španskih medija da je imao problema sa trenerom kluba nakon prošlog meča protiv Levantea te je poručio da je sretan i da ekipa mora nastaviti ovako da igra. 

"Bio sam ljut kada sam slavio hat-trick? Normalno je da se ljutite kada ne igrate, ali zaboravio sam već šta se desilo u subotu. Bilo mi je slično protiv Reala kada sam propustio posljednju šansu. To su stvari na kojima moram raditi, ali nemam nikakav problem sa trenerom. Neke stvari koje su rečene proteklih dana bile su laži. Osjećam se dobro i sretan sam što igram dobro. Kada pogađam bolje je i za mene i za tim. Želim ostati ovdje i igrati. Moramo nastaviti igrati u ovom ritmu. Moramo slušati šta navijači govore, oni će nam pomoći ove sezone", rekao je Zaza. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Valencija se trenutno nalazi na 3. mjestu La Lige sa devet bodova nakon pet odigranih mečeva. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.