Raspucana Valencia deklasirala Malagu
Foto: EPA

Španska liga, 5. kolo:

Raspucana Valencia deklasirala Malagu

Sjajnu uvertiru u 5. kolo španske LaLige donio nam je okršaj između Valencije i Malage na Mestalli. 

Šišmiši su se u ovom meču pokazali kao znatno kvalitetniji protivnik i na kraju su goste iz Malage ispratili sa pet golova u mreži. Konačan rezultat glasio je 5:0.

Nakon što je Valencija golom Mine na odmor otišla s minimalnom prednošću, u nastavku utakmice je viđena prava golijada. Zaza je u rasponu od nešto manje od 10 minuta uspio postići još tri pogotka, da bi četiri minute prije kraja susreta konačnih 5:0 postavio Rodrigo. 

Ovom pobjedom Valencia je prekinula niz od tri remija i trenutno se nalazi na trećem mjestu u španskom šampionatu. Malaga je, s druge strane, prikovana na dno bez osvojenih bodova. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

La Liga, 5. kolo:

Valencia - Malaga 5:0

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi