Nije zadovoljan svojom ocjenom

Dele Alli u štrajku: Odbija igrati sa svojim likom na FIFA-i

Vezni fudbaler Tottenhama Dele Alli još jedan je u nizu fudbalera koji nisu zadovoljni svojom ocjenom na novom izdanju igrice FIFA.

Iako važi za jednog od najboljih veznih fudbalera u Premiershipu, ali i jednog od najvećih talenata u Evropi, Alli je dobio ocjenu 84 s kojom očito nije previše zadovoljan.

Svakako, on nije prvi koji se požalio na svoju ocjenu, ali je prvi koji je rekao da će bojkotovati svoj lik na igrici dok ne dobije realniju ocjenu.

"Iskreno, mislim da sebe neću koristiti na igrici jer mislim da moj rejting nije previše dobar. Odbijam da igram sa sobom na igrici dok ne dobijem realnu ocjenu", rekao je Dele Alli. 

EA Sport se ovog septembra zaista našao u velikim problemima kada su u pitanju ocjene i sve više poznatih fudbalera se žali, pa će svakako ove sezone morati pažljivije gledati utakmice i davati ocjene. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.