Vezista uskoro napušta Tottenham

Spreman za transfer: Alli bira između dvije opcije iz snova

Engleski vezista Dele Alli narednog ljeta će birati između dvije opcije iz snova. 

Dele Alli važi za jednog od najboljih mladih fudbalera u Evropi i sigurno je pred njim fantastična karijera. On je trenutno član Tottenhama, ali ako nastavi sa ovakvim partijama, a Pijetlovi ne budu uspijevali osvojiti Premiership, sigurno da će Allijevi apetiti porasti i da će potražiti drugu sredinu. 

Engleski Sunday Mirror danas donosi informaciju da Alli razmišlja između dvije opcije - Manchester United ili Real Madrid i da mu je svjedno gdje će od ta dva kluba završiti. 

Inače, za njim trenutno vode potjeru dva najbolja svjetska agenta, Mino Raiola i Jorge Mendes. Brojni agenti koje je Alli do sada upoznao rekli su mu da samo njih dvojica mogu da mu obezbijede transfer u Real ili Manchester i upravo zbog toga Alli želi njih angažovati.

Naravno, Alli je pod ugovorom sa Tottenhamom koji jne prodaje tako lako svoje najbolje fudbalere i sigurno je da nijedna ekipa neće lako izaći na kraj sa Pijetlovima ukoliko dođe do pregovora. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.