Foto: EPA

Zinedine Zidane vodi sina u Dortmund

Luca Zidane uvršten u ekipu Reala za Ligu prvaka

Nekolicina fudbalera Real Madrida će zbog povreda propustiti susret Lige prvaka protiv Borussije Dortmund, pa je Zinedine Zidane, među 20 putnika u Njemačku, morao uvrstiti i neka iznenađujuća imena.

Marcelo, Theo Hernandez, Jesus Vallejo, Mateo Kovačić i Karim Benzema su povrijeđeni, pa će se ekipi Reala za predstojeću utakmicu Lige prvaka pridružiti i nekoliko mlađih fudbalera Kraljeva. 

Između ostalih, među putnicima za Dortmund će se naći i sin trenera Zinedinea Zidanea, mladi golman Luca Zidane, kao i 21-godišnji defanzivac Tejero. Očekuje se da će obojica biti među 18 fudbalera koji će imati pravo nastupa protiv Borussije Dortmund.

Ekipa Real Madrida za utakmicu protiv Borussije Dortmund: Navas, Casilla, Luca Zidane, Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Nacho, Achraf, Tejero, Kroos, Modrić, Casemrio, Llorente, Asensio, Isco, Ceballos, Ronaldo, Bale, Lucas Vazquez, Mayoral.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.