Foto: EPA

Trener PSG-a

Emery: Njih trojica uništavaju svaki tim

S. Bošković

PSG je u drugom kolu Lige prvaka bio bolji od Bayerna s 3:0. 

Tim iz Pariza je u dvije utakmice Lige prvaka postigao osam golova, a nije primio ni jedan, te zbog toga trener ovog tima Unai Emery ne treba brinuti. 

"Važno nam je da navijači uživaju u našoj igri. Pogotovo protiv timova koji su na razini Bayerna. Svakim danom smo sve bolji. Nekad se moramo malo prilagoditi protivniku, no u većini utakmica smo mi tim koji napada", rekao je Emery, te dodao: 

"U ovom susretu smo bili dobri i bez lopte, odlično smo se branili, ali naprijed imamo tri igrača, Cavanija, Neymara i Mbappea koji uništavaju svakog", zaključio je sjajni stručnjak. 

U narednom kolu Lige prvaka PSG će igrati protiv Anderlechta. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.