Neymarova "djetinjasta" reakcija nakon gola Cavanija
Foto: EPA

Kasnije je ipak čestitao saigraču

Neymarova "djetinjasta" reakcija nakon gola Cavanija

PSG je večeras deklasirao minhenski Bayern na Parku prinčeva rezultatom 3:0. Briljirali su Parižani u svakom segmentu igre, a pobjeda je mogla biti i ubjedljivija. Ipak, društvene mreže ponovo "gore" zbog Neymara i Cavanija.

Domaćini su došli do vodstva već u drugoj minuti utakmice, pogodio je Dani Alves, na asistenciju Neymara. Čim je lopta prešla gol liniju Neymar je potrčao da proslavi pogodak s Alvesom, sasvim normalno.

Međutim, kada je Cavani u 31. minuti pogodio za 2:0, Neymar nije potrčao prema njemu kako bi zajedno proslavili gol. On je potrčao u suprotnom prvacu, prema Mbappeu, asistentu za Cavanijev gol.

Istina nakon toga je Neymar prišao i Cavaniju kako bi mu čestitao na golu, ali su mnogi na društvenim mrežama njegovu prvobitnu reakciju proglasili djetinjastom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ne mogu vjerovati da gledam ovakve stvari...Neymar ne proslavlja odmah gol s Cavanijem, čeka Mbappea, tek mu onda prilazi", napisao je na Twitteru novinar britanskog Independenta Miguel Delaney.

Bez obzira na sve, Neymar je u 63. minuti upotpunio pobjedu PSG-a pogodivši za 3:0, nakon što je pokupio jednu loptu koju odbrana Bayerna nije uspjela izbaciti iz svog kaznenog prostora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije