Braco je reakcijom sve rekao

Jeste li vidjeli reakciju Salihamidžića na sinoćnji poraz?

Njemački gigant Bayern Minhen igra sve lošije ove sezone. 

Nakon što su u Bundesligi odigrali samo 2:2 na domaćem terenu protiv Wolsfburga, sinoć su poražei u Parizu od PSG-a sa uvjerljivih 3:0. 

Sportski direktor ovog kluba Hasan Salihamidžić imat će pune ruke posla da smiri nezadovoljne navijače, ali i da popravi stanje unutar kluba. Očito da ni njemu nije baš najjasnije šta se dešava u ekipi, a to je potvrdila i sinoćnja reakcija. 

Hasan je pred sami kraj meča jednom gestikulacijom pokazao da je razočaran partijom svog tima i da će se mnoge stvari očito morati promijeniti u narednim danima. 

Njegovu reakciju možete pogledati u video prilogu: 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:



Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.