Foto: EPA

Zamolio vozača da uspori i stavio pojas

Odluka koja je Agueru spasila život u teškoj nesreći

Midhat Šljivak

Svijet fudbala jučer je potresla informacija kako je napadač Manchester Cityja Sergio Aguero teže povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Amsterdamu.

Aguero je vozeći se u taksiju doživio nesreću u kojoj su mu slomljena rebra, a njegov otac Leonel de Castillo je za sve okrivio vozača automobila

Otkrio je kako je njegov sin predosjetio da će se nešto loše desiti i zamolio je vozača da smanji brzinu.

"Sergio je zamolio vozača da uspori i sve što je on rekao je "ok". Stavio je pojas, a nakon toga je auto izletio sa puta i udario je u rasvjetni stub. Hvala Bogu da su stradala samo rebra. Moglo je biti mnogo gore", rekao je otac argentinskog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Aguero će zbog oporavka od povrede propustiti određeni period, a još uvijek nije poznato kada bi se mogao vratiti treninzima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.