Otkrio razlog odbijanja

Član engleskog drugoligaša i danas se sjeti ponude Reala

Josh McEachran, fudbaler koji je u prošlosti igrao za Chelsea, otkrio je da je odbio ugovor u Real Madridu. 

Brojni stručnjaci su McEachranu predviđali blistavu karijeru. O kakvom se talentu radilo najbolje svjedoči činjenica da je sa svega 17 godina kod Carla Ancelottija debitovao za Chelsea u Ligi prvaka, međutim svoj potencijal nije uspio iskoristiti i danas igra za Brentford.

Kada je imao 16 godina McEachrana u svojim redovima je želio vidjeti Real Madrid, međutim ponudu je odlučio odbiti, a sada je otkrio i zašto.

"Ljudi iz Real Madrida su željeli da potpišem petogodišnji ugovor. Rekli su mi da poslije potpisa mogu sa cijelom porodicom da se preselim u Madrid. Ipak, nećkao sam se jer sam bio toliko blizu debija u prvom timu, a to nije pošlo za rukom nikome sa akademije još od Terryja", rekao je 24-godišnji McEachran. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

McEachran se za mjesto u Chelseaju nije uspio izboriti, pa je slan na brojne posudbe, a od 2015. godine igra za Brentford. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.