Foto: EPA

Jedva dočekao da Ancelotti ode

Robben stvarno pretjeruje, pa nema ni trunku poštovanja

Edmir Škorić

U redovima Bayerna ne štede svog bivšeg trenera Carla Ancelottija. Konkretno, holandski krilni nogometaš Arjen Robben.

Ancelotti je nedavno dobio otkaz u Bayernu nakon poraza od PSG-a u Ligi prvaka, a Robben je jedva dočekao da Italijan ode, pa da mu iza leđa govori šta misli o njegovom radu.

"Bolji je trening mog sina u mladom timu nego kod nas", navodno je izjavio Robben, prenose mediji u Njemačkoj.

Navodno su mnogi prvotimci, posebno oni stariji, bili nezadovoljni radom Ancelottija i jedva su čekali da ovaj napusti Bavarsku. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Willy Sagnol je privremeno na klupi Bayerna, koji bi ubrzo trebao da dobije novog trenera. Nakon remija u Berlinu protiv Herthe (2:2), poraslo je nezadovoljstvo navijača, no sportski direktor Hasan Salihamidžić i njegovi saradnici rade na "popravku kvara".

Bayern je na minus pet od vodeće Borussije Dortmund, no rano je naravno govoriti da je nešto u ovoj sezoni izgubljeno za najtrofejniji njemački tim.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.