Salihamidžić: Ribery ne izgleda dobro

Oglasio se i sportski direktor Bayerna

Salihamidžić: Ribery ne izgleda dobro

Sportski direktor Bayern Munchena Hasan Salihamidžić oglasio se povodom današnje teške povrede Francka Riberyja na utakmici protiv Herthe.

Legendarni fudbaler se u 62. minuti samo srušio na teren i to ne zbog nekog prekršaja, već zbog toga što mu je koljeno samo propalo nakon što je nagazio stopalom na loptu. Prve informacije kažu da su Francuzu otišli ligamenti koljena, te da će gotovo sigurno morati na operaciju i višemjesečnu pauzu, a navodno je čak vrlo izvjestan i završetak bogate karijere.

Salihamidžić je nakon utakmice kratko prokomentarisao Riberyjevo stanje, koje nije obaćavajuće.

"Ribery zaista ne izgleda dobro. Požalio se na velike bolove i vratio se u Munchen", izjavio je Salihamidžić.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Franck Ribery će u najskorijem roku biti podvrgnut detaljnim pretragama nakon kojih bi se trebalo znati više o težini njegove povrede, a svi se nadaju da će legendarni krilni fudbaler ipak smoći snage da nastavi karijeru i da ovo neće biti kraj.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi