Foto: EPA

Promijenio imidž

Nainggolan izazvao veliku pažnju novom frizurom

Midhat Šljivak

Radja Nainggolan nije dobio poziv selektora Belgije Roberta Martineza za utakmice protiv BiH i Kipra.

Tako sjajnog veznjaka Rome nećemo gledati u subotu na Grbavici, iako on važi za jednog od najboljih veznjaka Evrope.

Nainggolan je reprezentativnu pauzu iskoristio za kraći odmor na Ibizi, ali naravno treninzi su svakodnevnica i on ih ne propušta.

Radja se odlučio počastiti novom frizurom. On je oduvijek bio poznat po "irokezi", ali sada se odlučio na određene promjene.

Irokeza je i dalje tu, ali je potpuno ispletena, a novom imidžu je dodao i rep.

Belgijanac je konstantno privlačio pažnju frizurama, ali možda je bolje da obrati pažnju na druge stvari koje bi mu mogle donijeti povratak u nacionalni tim.

Roberto Martinez do sada nije tolerisao njegove ispade. Nova frizura mu sigurno neće donijeti poziv, pa bi vrlo lako mogao ostati bez poziva za Svjetsko prvenstvo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.