Fudbaler Sloge

Pirić: Svaka čast domaćinu, ali kvalitetniji smo

E. Dindić

U okviru 10. kola Prve lige FBiH fudbaleri Sloge iz Simin Hana idu na teško gostovanje u Bugojno kod ekipe Iskre. 

Nakon visoke pobjede od 6:1 u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Bosne iz Visokog, nova tri boda ovaj put u Bugojnu se nameću kao imperativ. 

Muris Pirić jedan od najboljih fudbalera Sloge za SportSport.ba govorio je o predstojećem susretu u Bugojnu, a osvrnuo se i na susret  prošlog kola protiv Bosne iz Visokog. 

"Utakmicu protiv Bosne odigrali smo na visokom nivou, na vrijeme smo dali taj gol i onda je sve bilo mnogo lakše. Nastavili smo niz nepobjedivosti na svom terenu. Što se tiče utakmice u Bugojnu, ja mislim da pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. Svaka čast domaćinu, ali mislim da smo mi kvalitetnija ekipa", zaključio je Pirić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.